Vianoce na mieru so sedacou súpravou Beta

podľa spravca
0 komentár
Vianoce na mieru so sedacou súpravou Beta

Ak si aj vy vyberáte novú sedaciu súpravu podľa vašich osobných preferencií, do úvahy treba brať nielen samotnú cenu, ktorá je samozrejme pre väčšinu z nás kľúčová, ale predovšetkým štýl, ktorý by mal byť jednotný s ohľadom na interiér vašej domácnosti. Samozrejme, existuje dlhotrvajúca otázka o tom, či má byť sedačka neutrálnym prvkom domácnosti alebo naopak, či má vzbudzovať pozornosť už od prvého momentu. Neutrálna farba tradične slúži na zjednotenie jednotlivých miestností, zatiaľ čo výrazná a nápadná farba sedačky zaisťuje akúsi noblesu a dodáva šmrnc. Ako si vybrať vhodnú farbu sedacej súpravy? A vôbec, čo si všímať pri jej výbere, aby ste boli so sedačkou spokojný aj v budúcnosti?

Farba sedacej súpravy, ktorá vás osloví od prvého momentu

Prispôsobenie sedačky farbe steny je dobrá a bezpečná voľba, no na druhej strane môže táto farebná kombinácia pôsobiť nudne a až príliš prvoplánovo. Ak máte radi trebárs ružovú, červenú či béžovú farbu, najlepšou voľbou pri výbere vhodného farebného odtieňu sú teplé tóny, ktoré budú ladiť s ostanými prvkami v domácnosti. Ide samozrejme o individuálnu záležitosť a osobné preferencie, no farba sedačky na mieru dokáže vo veľkej miere ovplyvniť vzhľad obývačky a koniec koncov byť tým najvýraznejším doplnkom vo vašom byte.

Výberu materiálu je potrebné venovať dostatok pozornosti

Váš životný štýl najlepšie určuje výber materiálu. Kvalitná koža je nadčasový materiál, ktorý si zamilujú aj tí najnáročnejší klienti. Má vysokú životnosť, ľahko sa čistí a odoláva bežným poškodeniam spôsobenými deťmi či domácimi miláčikmi. Kožená pohovka umožňuje vyhrať sa s textúrami v priestore a umožňuje udržiavať svieži a moderný interiér v kombinácií s farebnými vankúšmi či prikrývkou. Na druhej strane, koža nemusí byť pre každého tou pravou voľbou, obzvlášť ak uprednostňujete látkové poťahy, ktoré môžete prispôsobiť vášmu interiéru a individuálnym požiadavkám. Rozkladacie sedačky či sedacie súpravy vyrobené na mieru podľa špecifikácií klienta sú pravou voľbou pre všetkých tých, ktorí túžia po jedinečnej sedačke, ktorá bude vyrobená presne podľa osobných požiadaviek a tajných prianí. Tak čo poviete, aj vy si doprajete Vianoce na mieru v podobe originálnych sedačiek Beta, ktoré vám budú robiť radosť niekoľko desiatok rokov?

 

Tiež sa ti môže páčiť